Beoordelingen van Charley's Diner Nederhorst Den Berg

Recente recensies van Charley's Diner Nederhorst Den Berg

5 sterren na 13 reviews

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was er super snel het eten was heerlijk alleen had ik 2x patat besteld en er was er maar 1. en had 2 x koolsalade erbij besteld en dit was er helemaal niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werdt vlot geleverd, echter voor de zoveeste keer met diverse ontbrekende delen. Dit ontbraken de frietes bij de spareribs. Een blikje fanta was niet meegeleverd. Een ijsje behorend bij het kidsmenu ontbrak. Uiteraard werdt alles na 1 telefoontje alsnog geleverd, maar toch. Helaas waren de overige spare ribs na het eten van het eerste stukje gewoon koud, jammer want na een minuutje magnetron smaakt het lang niet zo lekker meer. Na meerdere keren bezorgt te hebben gekregen, gaan we dit niet meer doen. Blijkbaar is dat niet goed te krijgen. Wij gaan in de toekomst weer gewoon bij Charleys zitten en daar eten, want het eten op zich is prima. Maar opnieuw bestellen en bezorgen dat doen we niet meer.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had mijn pizza online besteld en ging hem halen. Het restaurant zat goed vol de online bestellingen bleven komen en nog was mijn pizza op tijd klaar en net zo heerlijk als altijd

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd Al het eten was nog net niet koud en dan smaakt het toch minder wat wel jammer is want kwaliteit is altijd goed te noemen

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je in de online bestelling om tomatensoep zonder room vraagt, dit ook op de bon staat verwacht je geen room in de tomatensoep maar helaas. Verder was de houtskool smaak te duidelijk aanwezig bij de sate van kippedij en daar moet je van houden of niet. De spareribs en western burger waren heerlijk...

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima ! Op tijd klaar en zoals gewoonlijk heerlijk gegeten :-) Een aanrader !

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niet eerder zulk lekker eten via een bezorgdienst gehad. Verse ingredienten, goede kwaliteit. Heerlijke smaak. Nog niet eerder zo'n lekkere pizza gegeten, de hamburger was heerlijk en de friet heel verrassend gekruid en lekker. Over de berekende bezorgkosten nog bellen. Is wel berekend terwijl er op de folder staat gratis bezorging vanaf 25 euro.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten !!

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald, duurde wat langer dan aangegeven maar dat werd ruimschoots goed gemaakt :-) Porties zijn ruim en het was lekker.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en suuuuper lekkere spare ribs!!!