Beoordelingen van Charley's Diner Nederhorst Den Berg

Recente recensies van Charley's Diner Nederhorst Den Berg

5 sterren na 38 reviews

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd constant, gewoon goed, eten wordt goed warm en op tijd bezorgd. Een opmerking er moet een keuze over hoe heet de spare ribs moeten zijn, ik had de hot ribs besteld, volgens mijn persoonlijke smaak mogen deze best wat pittiger / scherper zijn. De spare ribs zijn een aanrader, het vlees is zo heerlijk mals, het valt vanzelf van het bot af!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en keurig op tijd en warm bezorgd.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ribs met een geweldige saus. Opvallend is de keurig verzorgde verpakking, opvallend omdat dit nog wel eens wordt afgeraffeld bij eten wat bezorgd word. Hier is dat dus prima voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren heet, porties groot, kwaliteit goed, ruim op tijd gebracht, eten was lekker.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Op tijd bezorgd, een enorme portie ribben, goede friet en lekkere, ietwat zoete salade. Enige overwegingspuntje is misschien om standaard iets meer saus en/of een tweede soort saus te leveren... Alles was heerlijk!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, wel iets aan de prijs. (in het restaurant mét bediening) prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spare-ribs! Meer dan voldoende voor een uitstekende prijs. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten. Ruim op tijd bezorgd. Puntje van kritiek, gezien de grote! hoeveelheid spareribs zou iets meer saus wenselijk zijn. Verder was alles ruim voldoende en zeer smakelijk. Goede frites en salade. De saté was met verschillende bijgerechten ook lekker en ruim voldoende. Benieuwd naar de prestaties in het restaurant zelf na 1 juni.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd. Eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Noodgedwongen afgehaald, we hadden liever even relax in het mooie nieuwe restaurant gaan zitten, nog even geduld dus. De kipsate en de pittige spareribs waren lekker, ook de gekruide frietjes waren erg lekker. Wij zouden het met een 8 beoordelen. Heel veel succes, jullie hebben er een super mooie tent van gemaakt, op een top locatie.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten. Lekkere sausen en koolsla. De Chili con carne was heerlijk en de spareribs waren top.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd , lekkere spare ribs gegeten .

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , dikke burger , warme patat , voor herhaling vatbaar

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Alleen jammer dat ik als keuzen knoflook saus had aangegeven maar deze heb ik niet gehad. Ook had ik gevraagd om extra saus (knoflook) en ook niet gehad. De hoeveelheid saus die er bij zit is te weinig. Als bijgerecht kan je stokbrood kiezen maar dat is geen stokbrood wat je krijg het is een andere type brood (ik geloof een soort plat brood)

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was heerlijk, Saté overvloedig dus weer heerlijk gegeten met het hele gezin. Bestelling was netjes op de afgesproken tijd afgeleverd.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goede spareribs en ook de pizza's zijn erg lekker. nog nooit daar gegeten maar alleen besteld voor thuis. binnenkort maar eens daar eten :-)

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veggie burger en XL spareribs besteld voor bezorging op onze camping. Snelle levering en heerlijk gegeten, echt top!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super malse spare ribs heel goed van smaak!!! Voor herhaling vatbaar

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goeie spareribs!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb u al telefonisch gesproken over hamburgers met sla. Is niet lekker sla ertussen.Al wil ik er nog aan toevoegen dat jullie de menukaart beter moet aanpassen ..dus een slalade apart erbij..kan het niet extra aanvinken zoals u zei. Vindt dus ook een broodje hamburger met frites wel erg prijzig....had daar meer van verwacht .Dus zoiets bestel ik niet meer ,sorry daarvoor....

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's werden 20 minuten eerder geleverd dan de verwachte levertijd en waren echt super lekker. We zijn dik tevreden, dus voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kool salade en sausjes waren niet mee geleverd, wel besteld. Spareribs waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was er super snel het eten was heerlijk alleen had ik 2x patat besteld en er was er maar 1. en had 2 x koolsalade erbij besteld en dit was er helemaal niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werdt vlot geleverd, echter voor de zoveeste keer met diverse ontbrekende delen. Dit ontbraken de frietes bij de spareribs. Een blikje fanta was niet meegeleverd. Een ijsje behorend bij het kidsmenu ontbrak. Uiteraard werdt alles na 1 telefoontje alsnog geleverd, maar toch. Helaas waren de overige spare ribs na het eten van het eerste stukje gewoon koud, jammer want na een minuutje magnetron smaakt het lang niet zo lekker meer. Na meerdere keren bezorgt te hebben gekregen, gaan we dit niet meer doen. Blijkbaar is dat niet goed te krijgen. Wij gaan in de toekomst weer gewoon bij Charleys zitten en daar eten, want het eten op zich is prima. Maar opnieuw bestellen en bezorgen dat doen we niet meer.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had mijn pizza online besteld en ging hem halen. Het restaurant zat goed vol de online bestellingen bleven komen en nog was mijn pizza op tijd klaar en net zo heerlijk als altijd

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd Al het eten was nog net niet koud en dan smaakt het toch minder wat wel jammer is want kwaliteit is altijd goed te noemen

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je in de online bestelling om tomatensoep zonder room vraagt, dit ook op de bon staat verwacht je geen room in de tomatensoep maar helaas. Verder was de houtskool smaak te duidelijk aanwezig bij de sate van kippedij en daar moet je van houden of niet. De spareribs en western burger waren heerlijk...

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima ! Op tijd klaar en zoals gewoonlijk heerlijk gegeten :-) Een aanrader !

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niet eerder zulk lekker eten via een bezorgdienst gehad. Verse ingredienten, goede kwaliteit. Heerlijke smaak. Nog niet eerder zo'n lekkere pizza gegeten, de hamburger was heerlijk en de friet heel verrassend gekruid en lekker. Over de berekende bezorgkosten nog bellen. Is wel berekend terwijl er op de folder staat gratis bezorging vanaf 25 euro.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten !!

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald, duurde wat langer dan aangegeven maar dat werd ruimschoots goed gemaakt :-) Porties zijn ruim en het was lekker.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en suuuuper lekkere spare ribs!!!